Teater teeb näituste kolmikpaugu

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RAK01:TEATER  :10JUN10,RAKVERE, EESTI

FOTOL :RAKVERE TEATRIMAJA KOOS "KADU JA VIKUGA"
am/FOTO ARVET MÄGI / VIRUMAA TEATAJA
RAK01:TEATER :10JUN10,RAKVERE, EESTI FOTOL :RAKVERE TEATRIMAJA KOOS "KADU JA VIKUGA" am/FOTO ARVET MÄGI / VIRUMAA TEATAJA Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere teatris avatakse 8. aprillil kell 17.17 kolm näitust: fuajees Kristi Neideri graafika ja akvarell, kohvikus Kaija Kesa graafika ja fuajee nišis Kadi Kübarsepa ehted.

“Kas kaduma läinud talendid?” küsib eestlasest kunstnik Kristi Neider, kelle elu on juba aastaid kulgenud Hollandis Groningenis, kus kasvavad ka tema lapsed.

Tema näitus jutustab Eestist eemal sündinud ja kasvavatest lastest. On nad põgenikud, kadunud talendid või uue maailmakorra paratamatu kaasnähtus?

Kaija Kesa graafikanäituse “Aed” teosed pärinevad kunstniku viimaste aastate loomingust. Aia teemaga tegelemine on aga alguse saanud 2003. aastal, mil kunstnik korraldas esimese performance’i sarjast “Soovide peenar” noorte kunstnike festivalil Moskvas.

Kadi Kübarsepp esitleb näitusel “Voolab” ajatuid ehteid. Vasest ja terasest ehete liivakellast inspireeritud vorm iseloomustab aja kulgu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles