Teatrikino jätkab “Risttuules” koos “Wall Streeti hundiga”

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmi «Risttuules» pidulik esilinastus Coca Cola Plazas 26.03.14.
Filmis tegi pearolli näitlejatar Laura Peterson
Filmi «Risttuules» pidulik esilinastus Coca Cola Plazas 26.03.14. Filmis tegi pearolli näitlejatar Laura Peterson Foto: Tiit Mõtus

Rakvere Teatrikinos toimuvad homme ja esmaspäeval filmi “Risttuules” lisaseansid ning linastub “Wall Streeti hunt”.

Film “Risttuules” räägib, kuidas 14. juunil 1941 Eestit, Lätit ja Leedut šokina tabanud küüditamisööl tuleb oma kodu jätta kümnetel tuhandetel süüta inimestel.

Ilma kohtuotsuseta ootab mehi vangilaager, naisi ja lapsi teekond Siberi asustamata aladele. Stalini käsul korraldatud salaoperatsiooni eesmärk oli Balti riigid põliselanikest puhastada.

Siberisse saadetakse ka väikse tütre ema, õnnelikus abielus olev Erna, kelle jaoks aeg saab teise mõõtme. Ebainimlikes tingimustes nälga ja alandust trotsides leiab naise hing vabaduse kirjades, mida ta oma vangilaagrisse mõistetud mehele läkitab. Film põhineb tõsielulistel sündmustel.

“Wall Streeti hunt”, mida saab näha homme, esmaspäeval ja järgnevatel nädalatel, on legendaarse režissööri Martin Scorsese ja mitmekordse Oscari nominendi Leonardo DiCaprio uus, järjekorras viies koostööprojekt.

Film põhineb finantskurjategija Jordan Belforti memuaaridel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles