Kevad koputab kontserdiga

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vihula mõisas toimub 19. aprillil kevade tervitamise kontsert. Kontserdil “Kevad koputab” esitavad Luisa Värk ja Artjom Savitski enda tuntud laule mitmel häälel, sekka armastatud Eesti meloodiaid.

Luisa Värk ja Artjom Savitski on mõlemad tuule tiibadesse saanud telesaatest “Eesti otsib superstaari” – Luisa 2007. ja Artjom 2011. aastal –, kus mõlemad jäid auväärsele teisele kohale.

Luisa arvates on Artjom hea huumorisoonega ja karismaatiline laulja, kellega koos on tal hea meel lavale astuda.

Artjom ütleb: “Luisa Värk on heasüdamlik ning sihikindel artist, kellega on väga hea ja lihtne koos töötada. Ta teab, mida ta tahab, ja ka saavutab selle. Ootan juba põnevusega kevadkontserte, et saaksin koos ühe andeka Eesti naislauljaga koos musitseerida.”

Hannes Agur Vellend on Artjom Savitski kauaaegne sõber ja bändikaaslane. Noormees lõpetas Tallinna muusikakooli klaveri erialal ja valdab ka väga hästi basskitarri.

Kevadkontsertidel istub ta aga mustvalgete klahvide ja mikrofoni taha, et olla Luisale ja Artjomile muusikaliselt toeks. Ka esitusele tulevad laulud “Keerleval kaljul”, “Sinu juurde tagasi”, “Palun pöördu tagasi”, “Ainus soov”, “Sind ootama jään”, “Lõputu”, “7 roosi” ja paljud teised on arranžeerinud Vellend.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles