Neeme Mikenberg: “Olen näinud Brežnevit päris lähedalt”

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aktsiaseltsi Eesti Teed Virumaa piirkonna hooldeosakonna juhataja Neeme Mikenberg paneb homme pool sajandit kestnud teedeehitusele punkti ja läheb pensionile.
Aktsiaseltsi Eesti Teed Virumaa piirkonna hooldeosakonna juhataja Neeme Mikenberg paneb homme pool sajandit kestnud teedeehitusele punkti ja läheb pensionile. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Aktsiaseltsi Eesti Teed Virumaa piirkonna hooldeosakonna juhataja Neeme Mikenberg paneb homme pool sajandit kestnud teedeehitusele punkti ja läheb pensionile. Auklikest teedest rääkides tõi ta näite Ameerikast, kus lohutatakse end sellega, et augu kõrval on ju tee terve.

Meenutage algusaastaid pool sajandit tagasi, mis oli esimene töö?

Ilus kevadilm oli. Võrumaal lumi sulas, teed olid juba kuivad. Veoauto kastis viidi mind Võrust Kangsti teemeistri piirkonda. Teemeistriks oli seal Olari Taali isa Viktor Taal. Olari oli siis selline pisikene poiss, 5–6aastane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles