Rakveres avatud uut lihapoodi saadab menu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marianne Loorents

Perefirma Oma Põrsas avas läinud reedel Rakveres Pikas tänavas lihapoe, mis juba avapäeval tõmbas hulga huviliste tähelepanu. Minuteid enne avamist end järjekorda sättinud inimesed polnud kadunud ka eile ja üleeile. Kliendid pidasid atraktiivseks eeskätt hakkliha letihinda, samuti võima­lust valida sobivaid lihatükke, mis kohapeal vastavalt soovile valmis lõigatakse.

Lihakauplust pidav Kirke Laht rääkis, et esimesed päevad on olnud väga töised ning ostetud kogused ja valitsev menu ületanud igasugused ootused. “Igal hommikul kell kümme on järjekord ukse taga, mis näitab, et huvi pole veel vaibunud,” ütles Kirke Laht. “On tekkinud ka sellised kliendid, kes käivad meil iga päev. Inimesi huvitavad eelkõige hind ja kvaliteet.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles