Minivõrkpallurid jätsid võidud koju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere reaalgümnaasiumi võidukad võrkpallitüdrukud miniliiga teise etapi esikoha üle rõõmustamas.
Rakvere reaalgümnaasiumi võidukad võrkpallitüdrukud miniliiga teise etapi esikoha üle rõõmustamas. Foto: Marianne Loorents

Läinud teisipäeval võtsid Rakvere spordihallis võrkpalli miniliigas mõõtu Ida regiooni koolide poiste ja tüdrukute võistkonnad.

Eesti Koolispordi Liidu egiidi all peetava võrkpalli miniliiga teisel etapil selgus põnevate mängude tulemusena neli aprillikuu lõpus Kohilasse üleeestilisele finaalturniirile mängima pääsevat võistkonda.

Edu saatis Lääne-Virumaa noori võrkpallureid, sest esikohad jäeti koju nii poiste kui tüdrukute konkurentsis. Poiste turniiril troonis Kadrina keskkooli meeskond koosseisus Aleks Uusküla, Markus Julius Holmberg, Kalev Rannar Müntser, Kristjan Metsoja ja Gustav Lankei, poisse juhendab õpetaja Jaan Rummi. Teisena pääsesid finaalturniirile Narva Pähklimäe gümnaasiumi võrkpallipoisid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles