Aluvere viadukt jääb kergliiklusteeta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Sõmeru vald soovis, et maanteeamet teeks rekonstrueerimistööde käigus Aluvere viaduktile ka kergliiklustee, jääb kergliiklejatele tulevikus poolteisemeetrine riba maantee ääres.
Kuigi Sõmeru vald soovis, et maanteeamet teeks rekonstrueerimistööde käigus Aluvere viaduktile ka kergliiklustee, jääb kergliiklejatele tulevikus poolteisemeetrine riba maantee ääres. Foto: Marianne Loorents

2016. aastal on maanteeametil plaanis rekonstrueerida Aluvere viadukt. Sõmeru vald tegi ettepaneku, et tööde käigus ehitataks viaduktile ka kergliiklustee ning müratõke, kuid valla soovidega ei arvestatud.

Sõmeru vallavanem Peep Vassiljev rääkis, et viadukti all elavad inimesed ning lähistele jääb ka suur ja arenev tööstuspark, mistõttu oleks üle viadukti viiv ohutu kergliiklustee vajalik.

Ning maakondliku kergliiklusteede võrgustiku rajamisel on plaanis Sõmerult Aluvere viaduktini ja sealt edasi Arknani tee rajada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles