Minister Pevkur ergutas Kadrina valda

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siseminister Hanno Pevkuri  hinnangul on Kadrina vald üle Eesti keskmise, seejuures soovitas ta panustada ettevõtluse arendamisse, sest inimene on seal, kus on töö.
Siseminister Hanno Pevkuri hinnangul on Kadrina vald üle Eesti keskmise, seejuures soovitas ta panustada ettevõtluse arendamisse, sest inimene on seal, kus on töö. Foto: Meelis Meilbaum

Kadrina valla ettevõtlusfoorumil hindas siseminister Hanno Pevkur Kadrina valla näitajaid heaks ja õhutas omavalitsust veelgi jõulisemalt tegutsema elamisväärse keskkonna loomise nimel.

Hanno Pevkur arutles oma ettekandes selle üle, mida on inimesel vaja, et tal oleks hea elada. “Inimene elab seal, kus on töö,” rõhutas siseminister ja küsis, milline on edukas omavalitsus.

Noorte perede esimene küsimus järeltulijate kavandamisel on see, kas läheduses pakutakse meditsiiniteenust. Kui pisipõnn või plikatirts on piisavalt suureks sirgunud, tekib küsimus lasteaia ja kooli olemasolust. Vananedes tahab inimene taas üha sagedamini tohtrite poole pöörduda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles