Kaitseväe õppus toob Rakvere linna relvanäituse

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tuleval nädalal saab mitmes vallas näha Kirde kaitseringkonna üksusi – õhutõrje- ja suurtükiväepataljoni ajateenijad –, kes valmistuvad õppustel Tormikotkas ja Löök Kevadtormiks. Õppustest võtab osa üle 300 vormikandja, kes tegutsevad Kadila, Vinni, Tapa, Rakvere ja Hulja piirkonnas.

Suurtükiväekooli ülema kapten Feliks Roodvee sõnul nõuab pataljoni kokkuharjutamine ja koostöö lihvimine teiste relvaliikidega erinevaid maastikutingimusi, mistõttu peetakse ajateenistuse lõpusirgel toimuvaid õppusi väljaspool tuttavaid harjutusalasid.

“Sõdurid peavad oskama täita ülesandeid nii metsas, lagedal kui ka linnaruumis. Seetõttu tuleme oma relvadega sel aastal ka maakonnakeskusesse,” selgitas ta ning lisas, et tänutäheks Rakvere linnale, kes lubas õppuse oma territooriumile, toimub 23. aprillil Rakvere spordikeskuse parklas linnarahvale relvanäitus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles