Venevere kiirmaleturniir pidas juubelit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venevere 10. noorte kiirmaleturniiri medalistid.
Venevere 10. noorte kiirmaleturniiri medalistid. Foto: Eerik Lumiste

Venevere Haridus- ja Kultuuriseltsi korraldatud kümnendal kiirmaleturniiril Venevere seltsimajas oli läinud nädalal üksteiselt mõõtu võtmas poolsada noort malesõpra.

Võisteldi kolmes vanuseklassis. 26 kõige noorema (kuni 10aastased) maletaja hulgas võitis esikoha Herman Pedmanson (Tartu Waldorfgümnaasium), teise koha saavutas Albert Pedmanson (Tartu spordiselts Kalev), kolmas oli Leonid Nikitin (Kiviõli vene gümnaasium). Läänevirulastest parimana sai Rakvere gümnaasiumis õppiv Ainar Tropp viienda koha.

Kuni 14aastaste turniiril osalenud 15 võistleja hulgas viis esikoha Ida-Virumaale Tanel Kuldmaa (Kohtla-Järve kesklinna gümnaasium), teise koha sai Aleksandr Kurotshkin (spordiklubi Diagonaal) ning kolmanda Diana Beljajeva (Kiviõli vene gümnaasium). Lääne-Viru parimana oli Rakvere gümnaasiumi õppur Kristjan Tropp kuues.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles