Spordikeskuse ja Ööjooksu tiim kutsuvad talgupäeval töömaratonile

, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Teeme ära!” talgud
“Teeme ära!” talgud Foto: Meelis Meilbaum

Lähtuvalt käimasolevast liikumisaastast kutsuvad Eesti Ööjooksu ja Rakvere spordikeskuse meeskonnad spordientusiaste esmakordsele töömaratonile, mis saab ühisstardi talgupäeval, 3. mail Tammiku tänava äärsest parklast.

Kell 11.00 algava ja kolm tundi vältava töömaratoni eesmärgiks on anda ühine panus Liikumisaastasse Palermo terviserdade korrastamise näol.

Praktiliselt Rakvere linnas asuvatel 3 km valgustatud saepuru- ja loodusliku kattega radadel on plaanis prügi koristus ja mahalangenud puude saagimine.

Talgujuht Andres Uska sõnas, et töömaratonile on oodatud spordiklubid, linnaosad, kodanikuühendused ja vabakonnad, koolid ja lasteaiad, firmad ja nende kollektiivid. Samuti kõik teised hakkajad inimesed ja organisatsioonid, kellele tervislik elustiil, liikumisharrastus ja sport korda lähevad.

Ka talgujuht Kristel Kitsing ärgitas mõõduka liikumisega töömaratonist osa võtma.

„Talgud on üks lihtsamaid ja kasulikumaid liikumisvorme, millega muudame elukeskkonna paremaks. Ühtlasi saab liikumisaastal Palermo terviseradade ümbruse puhtamaks,“ sõnas ta.

Palermo töömaratonile saab registreerida Teeme Ära! kodulehekülje vahendusel aadressil www.teemeara.ee.

Osalejatel tuleb talgupäeval kaasa võtta vaid hea tuju ja töökad käed, sest töökindad ja prügikotid tagab Rakvere linnavalitsus ning saed paneb laulma Rakvere spordikeskus. Talgulistele on alates kella 14-st Rakvere spordihallis sauna kasutamise võimalus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles