Virumaa noortebändide konkurss ootab taas hakkajaid muusikuid

, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta võitja ansambel Tuli.
Eelmise aasta võitja ansambel Tuli. Foto: Erakogu

Virumaa Noortebänd ei jää sellelgi aastal vahele ning ootab osalema noori muusikasõpru vanuses kuni 26 Virumaa suurimal bändide lahingul 31. mail Rakveres Art Cafe hoovis.

Eelmisel aastal alguse saanud ülevirumaaline noortebändide lahing on mõeldud noortele muusikutele, kel on konkursil võimalik saada esinemiskogemus ning ennast ja oma loomingut laiemale publikule tutvustada.

Piiranguid bändide muusikastiilide osas pole – osaleda võivad nii metal, rock, reggae, dzäss jm muusikastiili esindajad.

2013. aastal osales noortebändide konkursil 7 noortebändi, kelle seast osutus võitjaks Rakvere bänd Tuli. Korraldajad loodavad, et sellel aastal on osalejate arv veelgi suurem ning osa võtavad mitmesuguste erinevate muusikastiilide esindajad.

Virumaa Noortebänd teeb koostööd üle-eestilise noortebändide konkursiga ning sellelgi aastal valitakse osalevate noortebändide seast välja just see, kes saab endale Noortebänd 2014 esinemiskutse. Peale selle jagatakse välja mitmesuguseid eripreemiaid, nende seas ka publiku lemmiku tiitel.

Virumaa Noortebändi konkursil saavad osaleda kõik ansamblid ja kollektiivid, kes tegutsevad Lääne- või Ida-Virumaal, kuhu kuulub vähemalt 2 liiget ning kelle liikmed on konkursi toimumise ajal 26-aastased või nooremad.

Registreerumiseks tuleb saata oma bändi demo ja registreerimisankeet aadressile rakverenoortekeskus@gmail.com hiljemalt 16. maiks.

Rohkem informatsiooni konkursi kohta leiab kodulehelt virumaanoorteband.tumblr.com.

Virumaa Noortebänd 2014 korraldajad on Rakvere kultuurikeskus ja Rakvere avatud noortekeskus. Toetajateks on Virol, üle-eestiline Noortebänd, Art Cafe, Stanford Music ning ajakiri Kitarr.

Virumaa Noortebänd 2014 ootab nii osalejaid registreerima konkursile kui ka pealtvaatajaid, kes meie noortele tulevikulootustele kaasa elaksid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles