Rakvere küttesalong kolib suurematesse ruumidesse

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: eskiis

Veidi üle aasta Vilde tänaval tegutsenud Rakvere küttesalong asub 28. aprillist Jaama tänaval endises Bono majas, kus küttesalongil on võrreldes varasemaga kasutada suurem pind. See võimaldab lisaks tavakütteseadmetele pakkuda klientidele ka alternatiivseid kütteseadmeid, nagu on näiteks õhksoojuspumbad, maakütteseadmed.

Salongi omanik korstnapühkija Aiva­r Sekk kõneles, et järjest rohkem tuleb neil oma töös kokku puutuda objektidega, kus on vaja kombineerida mitmesuguseid küttelahendusi, sest inimesed tahavad sooja saamiseks kasutada ka meie kliima pakutavat – tuult, päikest, – et soodsamalt läbi ajada. “Ainult ahjuga paraku enam hakkama ei saa. Inimesed muutuvad mugavamaks, elutempo läheb kiiremaks, ei ole enam aega ahju kütta. Siis tuleb kasutada kas automaatkütteseadmeid või pumpasid,” märkis Sekk, lisades, et seepärast on ka neil salongis vaja ajaga kaasas käia, oskamaks orienteeruda laias tootevalikus ja klientidele nõu anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles