Tarva jalgpallinaiskond mängis liidriga viiki

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere JK Tarva naiskond (kollases) võõrustamas esiliiga teises voorus pealinna FC Infoneti tiimi.
Rakvere JK Tarva naiskond (kollases) võõrustamas esiliiga teises voorus pealinna FC Infoneti tiimi. Foto: Meelis Meilbaum

Täna hakkab Rakvere jalgpalliklubi (JK) Tarvas naiskond Rakvere kunstmuru­staadionil kell 17 algavas mängus rinda pistma Saaremaa naistega.

Külla tulev FC Kuressaare vutinaiskond on seni pidanud vaid ühe mängu ning pole võiduarvet veel avanud. Tabelis asuvad nad viimasel real, kohe esimest hooaega naiste esiliigas mängiva Rakvere JK Tarva järel. Tõotab tulla huvitav mõõduvõtt.

Läinud pühapäeva kevadiselt kaunil pärastlõunal said kohalikud jalgpallisõbrad kaasa elada Rakvere JK Tarva tarmukale naiskonnale nende esimeses kodumängus, kui kunstmurustaadionil peetud teise vooru kohtumises oli rakverlannade vastaseks seitsme võistkonna hulgas liidrikohta hoidev Tallinna FC Infoneti esindus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles