Politsei aitas vigastatud jalaga eksinud poisi metsast välja

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Eile õhtul kadus Lääne-Virumaal orienteerumispäeval metsas 9-aastane poiss, kes leiti hiljem jalavigastusega. Politsei aitas poisi metsast välja tuua.
 

Kolmapäeval  kell 21 teatas 41-aastane naine politseile, et läks oma 9-aastase pojaga Lääne-Virumaal Pariisi külas orienteeruma, kuid laps jäi metsas kadunuks. Kuna tegemist oli Lääne-Virumaa orienteerumiskolmapäevakuga, siis lapse otsimisega tegelesid juba ka korraldajad ja teised orienteerujad.
 
Politsei alustas otsingute organiseerimisega ja sündmuskohale saadeti politseipatrullid ja koerajuhid. Sel ajal tuli teade korraldajatelt, et laps on leitud raja kõrval tihnikust. Selgus, et poiss oli eksinuna roninud puu otsa, kuid kukkus alla ja vigastas jala.
 
Meedikud ootasid päästjaid, kes tooksid vigastatud lapse metsast välja. Olukorrale kiireks lahenduseks võtsid politseinikud kanderaami ja läks ise lapsele metsa järele.
 
Rakvere politseijaoskonna juht Joel Alla ütles kiidusõnu orienteerumisvõistluste korraldajatele, kes hakkasid ise aktiivselt poisi otsima ja teavitasid juhtunust politseid. „Õhtu oli jahe ja väljas pimenes, hea et poiss kiiresti leiti, sest ta oli sportlikult kergelt riides ning võis tekkida oht tervisele,“ lisas Alla.
 
Poiss viidi koheselt edasi Tallinnasse lastehaiglasse.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles