1.mail korraldas MTÜ Pajusti Vaba Aja Keskus koristustalgud Pajustis. Koristatud sai Pajusti klubist üle tee jääv ala, mis oli võssa kasvanud ja riivas nii mõnegi inimese silma juba mitmeid aastaid. Koristati ka Pajusti majade juures olevat mänguväljakut ja palliplatsi.
Üldkokkuvõttes sai palju tehtud, kuid teha on veel, et kodukant Pajusti oleks veelgi kaunim. Koristustalgutele olid kaasatud ka Pajusti korteriühistud, kes 1.mail oma maja ümbrust koristasid. Kuigi Pajusti on suur koht, siis talgulisi oli väljas vähe, järgmistel aastatel ootaks aktiivsemat osavõttu, sest üheskoos jõuab teha rohkem.
1.mail korraldas MTÜ Pajusti Vaba Aja Keskus koristustalgud Pajustis. Koristatud sai Pajusti klubist üle tee jääv ala, mis oli võssa kasvanud ja riivas nii mõnegi inimese silma juba mitmeid aastaid. Koristati ka Pajusti majade juures olevat mänguväljakut ja palliplatsi. Üldkokkuvõttes sai palju tehtud, kuid teha on veel, et kodukant Pajusti oleks veelgi kaunim. Koristustalgutele olid kaasatud ka Pajusti korteriühistud, kes 1.mail oma maja ümbrust koristasid. Kuigi Pajusti on suur koht, siis talgulisi oli väljas vähe, järgmistel aastatel ootaks aktiivsemat osavõttu, sest üheskoos jõuab teha rohkem. Foto: Õnne Arba

Lääne-Virumaal oli end tänasele "Teeme ära!" talgupäevale kirja pannud üle tuhande inimese ning talgud toimusid kõigis linnades ja valdades. Lugejad on Virumaa Teatajale talgufotosid juba saatnud ning toimetus ootab veelgi lugusid ja pilte aadressil toimetus@virumaateataja.ee.


Kommentaarid
Copy