Mait Joorits lahkub Rakvere teatrist

, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Joorits.
Mait Joorits. Foto: Rakvere Teater

Näitleja Mait Joorits on teatanud, et lahkub Rakvere teatrist. Noore näitleja uueks elukohaks saab Tallinn ning töödki hakkab mees pealinnas tegema.

Enda sõnul on ta kogu aeg teadnud, et ühel päeval Rakverest lahkub.

"Noortele näitlejatele ma siiski väga soovitan Rakvere teatrisse tulla," rääkis Mait Joorits, keda küll Rakvere teatri lavalaudadel veel mõnda aega näeb, sest viies endiselt mängukavas olevas lavastuses on tal roll täita.

"Rakvere teater on kindlasti Eesti üks kõige rohkem rakendust pakkuv teater, sest me anname oma poole väiksema trupiga aastas sama palju lavastusi välja kui Draamateater. See tähendab, et Rakvere teatri näitlejad teevad kaks korda rohkem tööd sama palga eest," kõneles Mait.

Rakveres vabakutselisena tegutsemisel aga Mait mõtet ei näe. "Tallinn on ebaõiglaselt rohkem võimalusi pakkuv. Olla vabakutseline näitleja Rakveres on sama, mis olla tuumafüüsik Rakveres," rääkis mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles