Kui Saara, Marin ja Liisa olid veel väikesed

Aarne Mäe
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lavastuses mängivad (vasakult) Marin Mägi-Efert, Liisa Aibel ja Saara Kadak. Kaasa teeb ka ansambel Kõrsikud.
Lavastuses mängivad (vasakult) Marin Mägi-Efert, Liisa Aibel ja Saara Kadak. Kaasa teeb ka ansambel Kõrsikud. Foto: Rakvere Teater

Rakvere teater toob mai keskel Palmse moonakate majas välja muusikalise kogupere­lavastuse, mis on täis vaimukaid vimkasid ja muid juhtumisi saja aasta tagusest külaelust, millele annab pillimängu ja lauluga hoogu juurde ansambel Kõrsikud.

Soome autori Sakari Pälsi lustakaid lugusid on võrreldud meie “Kevade” omadega. Külapoistel Sakaril ja Arvol leidub kahe peale nii palju trikke, nagu oleks kõik maakera vigurivändad nende sisse kokku pandud. Ema ja isa saavad lastega vett ja vilet näha rohkem kui küll, kuid üks on kindel, igav ei ole seal külas kunagi.

Milline oli aga osatäitjate enda lapsepõlv? Virumaa Teatajale vastavad tükis marakratte mängivad Saara Kadak, Marin Mägi-Efert ja Liisa Aibel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles