Liigvalla ja Karaski silla remont muudab ajutiselt busside sõiduplaane

Aarne Mäe
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Balti jaama lähistel asuv maaliinide bussipeatus.
Balti jaama lähistel asuv maaliinide bussipeatus. Foto: Mihkel Maripuu

Alates 28. juunist hakatakse remontima Rakke vallas asuvat Liigvalla silda ning Väike-Maarja vallas asuvat Karaski silda. Liigvalla silla remondi tõttu muutuvad ajutiselt liinide nr 12, 40, 49 ja 66 sõiduplaanid.

Liinid nr 40 ja 49 Rakvere – Väike-Maarja – Kiltsi – Rakke ja nr 66 Rakke – Kiltsi – Väike-Maarja – Tamsalu hakkavad sõitma Nõmmküla tee kaudu. Sellest tulenevalt nihutatakse peatus „Välja“ ca 600m Liigvalla poole, Nõmmküla tee ristmikule. Lisaks alustab liin nr 66 Rakke – Kiltsi – Väike-Maarja – Tamsalu sõitmist senisest 10 minutit varem, kell 7.55, et tagada Tamsalus ümberistumine kell 9.01 väljuvale Tallinna rongile ning kell 9.13 väljuvale Tartu rongile. Liigvalla peatuse asemel palume reisijatel ajutiselt kasutada peatust „Puhmu“ või peatust „Välja“. Ühtlasi palume reisijatel arvestada busside kuni 15 minutilise hilinemisega teetööde ajal.
Liin nr 12 Rakke – Koeru – Rakke hakkab alates 28. juunist samuti sõitma Nõmmküla tee kaudu ning teetööde ajal ei läbi buss peatuseid „Liigvalla” ja „Puhmu”. Reisijatel palume samuti arvestada mõningase sõiduaja pikenemisega.
Alates 28. juunist hakatakse teostama parandustöid ka Väike-Maarja vallas asuval Karaski sillal, mistõttu muutub ajutiselt liini nr 10 Rakke – Simuna – Käru – Salla sõiduplaan. Uue ajutise sõiduplaani kohaselt sõidab buss teisipäeviti ja reedeti kell 6.45 ja kell 15.55 Rakke – Simuna – Tammiku – Salla – Käru marsruudil. Sama marsruuti pidi tagasi alustab buss sõitmist Kärust teisipäeviti ja reedeti kell 7.20 ja kell 16.30. Seetõttu ei sõida buss remonttööde ajal regulaarselt peatustesse „Karaski“ ja „Luusika“. Juhul kui reisijatel on vajalik nimetatud peatuseid siiski kasutada, palume helistada OÜ Kiiker telefonil 505 6179 ja leppida kokku aeg ja koht, kus inimene saab bussi siseneda või sealt väljuda. Samuti palume reisijatel arvestada mõningase sõiduaja pikenemisega.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles