Narva Kutseõppekeskust asub juhtima Riina Veidenbaum

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riina Veidenbaum.
Riina Veidenbaum. Foto: SA Innove

Narva Kutseõppekeskuse uueks direktoriks saab koolis üle seitsme aasta õppedirektorina töötanud Riina Veidenbaum. Vastav tööleping jõustub 25. juunist 2014. Veidenbaum valiti haridus- ja teadusministeeriumi konkursikomisjoni poolt ametisse kuue kandidaadi seast.

Enne Narva Kutseõppekeskusesse ametisse asumist 2007. aasta veebruaris töötas Veidenbaum seitse aastat Lääne-Viru Maavalitsuse haridus- ja kultuuriosakonnas inspektorina ja seejärel üle viie aasta sama osakonna juhatajana.

„Suuri muudatusi koolielus toimuma ei hakka, jätkame seatud sihtide nagu näiteks ettevõtjatega koostöö ning rahvusvahelise suhtluse arendamist: meil on õpilaste praktikateks ja töötajate stažeerimiseks loodud koostöösuhted juba rohkem kui kümnes riigis ning sügisest on kõiki keskhariduse baasil õpetatavaid erialasid võimalik omandada ka töökohapõhiselt,“ kommenteeris Riina Veidenbaum.

Vajadus uue direktori leidmiseks tekkis selle aasta veebruaris, kui õppekeskuse juht Jüri Sasi valiti haridus- ja teadusministeeriumi kutsehariduse osakonna juhatajaks. Uue juhi leidmiseni asus seejärel direktori ülesandeid täitma finantsjuht Maris Heimo.

Narva Kutseõppekeskus on Ida-Virumaa juhtiv kutseõppeasutus, kus saab õppida ligi 30 eriala 12 õppekavarühmast. Õpe toimub eesti ja vene keeles, põhi- ja keskhariduse baasil ning nii kooli- kui ka töökohapõhiselt. Õppekeskuse eestvedamisel toimub igal aastal ka ligi 130 erinevat kursust ja täienduskoolitust. Rohkem informatsiooni õppimisvõimalustest Narva Kutseõppekeskuses leiab kooli koduleheküljelt www.nvtc.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles