100 virulase “Atlas” häirib ja äratab

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liikumine, liikumine, liikumine! “Atlases” on vaja hoida rivi, ekselda metsas ja sõbralikult esiplaanile trügida.
Liikumine, liikumine, liikumine! “Atlases” on vaja hoida rivi, ekselda metsas ja sõbralikult esiplaanile trügida. Foto: Marianne Loorents

Sadakond virulast on otsustanud astuda teatrilavale. Et öelda, kes häirib. Et rääkida, mis hingel. Et moodustada Baltoscandalil Virumaa mõtteline inimatlas.

Mis toob keset päist päeva Rakvere teatrisse noori ja eakamaid, mehi ja naisi, sekka lapsigi? Lava kutsub! Tegudele innustab teatrikirg, mis hinge põhjas peidus.

Portugalis Lissabonis esietendunud Ana Borralho ja João Galante lavastus “Atlas”, mida on taasloodud paljudes riikides, jõuab rahvusvahelise teatrifestivali Baltoscandal ühe peasündmusena Rakvere teatrisse. “Atlase” liikumapanevaks jõuks on usk, et kunstil peab olema ühiskonnas aktiivne roll ja iga inimene võib olla kunstnik. Sadakond virulast annab teatrilaval oma parima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles