Reform viib pooled piirkonnapolitseinikud

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seni on piirivalve tööülesannete hulka kuulunud ka merepääste organiseerimine. Lääne-Virumaal on riigi merepäästevõimekus väga madal ning paljude hinnangul võib see politsei alla minnes veelgi langeda. Loodetavasti ei ole reformi hinnaks inimelud.
Seni on piirivalve tööülesannete hulka kuulunud ka merepääste organiseerimine. Lääne-Virumaal on riigi merepäästevõimekus väga madal ning paljude hinnangul võib see politsei alla minnes veelgi langeda. Loodetavasti ei ole reformi hinnaks inimelud. Foto: Tairo Lutter

“Mingit koondamist meie prefektuuris ei tule,” kinnitas Ida politseiprefekt Vallo Koppel, kelle selgitusel on Ida prefektuuris piisavalt täitmata ametikohti, mis kaovad.

Koppeli sõnul kaasneb iga muudatusega palju kuulujutte ja hirme ning kokkuvõttes võib sündida segadus, millest enam keegi sotti ei saa.

Kavandatav politseireform ongi omajagu segadust tekitanud, sest inimesed elavad koondamishirmus ja neil puudub selgus oma tuleviku suhtes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles