Rakvere kirikuõpetaja paneb patsi panti

, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tauno Toompuu.
Tauno Toompuu. Foto: Erakogu

Rakvere Kolmainu koguduse kirikuõpetaja Tauno Toompuu on lubanud heategevuse eesmärgil oma pikad juuksed maha lõigata.

Kristliku noortefestivali Järgmine Peatus (JäPe) raames toimub hetegevuslik ettevõtmine nimega Vembu Tembu turg, millega kogutakse raha Rakvere haiglale füsioteraapia laua ostmiseks.

Meeleolukal ettevõtmisel sõltub turul müüdav noorte fantaasialennust ja millegi saamise asemel keskendutakse andmisele. Kui kogutud rahasumma saavutab 750 euro piiri, lubab kirikuõpetaja Tauno Toompuu loobuda oma 16 aastat kantud pikkadest juustest.

Kes soovib kirikuõpetaja imago muutusele kaasa aidata, saab oma panuse anda Vembu Tembu turul, mis leiab aset 11. juulil algusega kell 16.00 Rakvere Pauluse kiriku kõrval asuval muruplatsil. 


Neljapäeval 10. juunil algab Rakveres luteri kristlik noortefestival Järgmine Peatus ehk JäPe. Pealkirja all Kõige Vägevam toimuv noorteüritus toob kokku mitusada  noort üle Eesti. Festivali keskuseks koos pealava ja kohvikuga on Pauluse kirikus (Kalevi hall), noored ööbivad Rakvere gümnaasiumis ja palvused toimuvad Kolmainu kirikus.

Festivalil leiavad aset  erinevad kontsertid, rühmatööd ja vaba aja üritused. 
Kiriku noortepäevade ajalugu ulatub aastasse 1990. kui esmakordselt koguneti Viljandis. Rakveres toimub JäPe esmakordselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles