KOLMAPÄEV, 16. juuli

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vassa Železnova (Ülle Lichtfeldt) tütarde Ludmilla (Saara Kadak) ja Natalja (Marin Mägi) ning minia Racheliga (Natali Lohk). Tagaplaanil Vassa vend Prohhor Borissovitš (Meelis Rämmeld).
Vassa Železnova (Ülle Lichtfeldt) tütarde Ludmilla (Saara Kadak) ja Natalja (Marin Mägi) ning minia Racheliga (Natali Lohk). Tagaplaanil Vassa vend Prohhor Borissovitš (Meelis Rämmeld). Foto: Reili Evart

TEATER

Rakvere linnuses kell 19.30 “Hamlet”

Tapa raudteejaamas kell 19.30 “Titanicu orkester” (R.A.A.A.M.)

Kukrusel polaarmõisa kõrvalhoones kell 19 “Vassa Železnova”

ÜRITUS

RMK Sagadi metsakeskuses 16. juulil, kell 19 Öömuuseum: “Metsaannid baltisaksa söögilaual. Põimunud söögikultuur või kultuuriülekanne?” - lektor Ulrike Plath. Kontserdil “Kadunud ehted” esitab rahvalaulude töötlusi salongilikus võtmes Lea Gabral koos Olav Ehala, Lembit Saarsalu, Toivo Undi ja Kaisa Gabraliga

NÄITUS

Rakvere Galeriis Birgit ja Heinz Vogleri graafika-ja tekstiilinäitus

Lääne-Virumaa keskraamatukogu 1. korrusel Lääne-Viru maakonna ja Plöni kreisi sõprussuhete 25. aastapäevale pühendatud stendinäitus (31. juulini)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles