Kuldne Trio kutsub juubelile

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldne Trio ja E-Retro.
Kuldne Trio ja E-Retro. Foto: Erakogu

Kuldne Trio tähistab oma 40 aasta juubelit üleeestilise tuuriga “Laip on laip”, mis kinnitab, et vanusest hoolimata on muusikutest näitlejatel huumorimeel säilinud.

Esimest korda kõlavad elavas ettekandes legendaarseks saanud “Laip on laip” ja “Kes ei tööta, see ei söö”, mis kunagi tehti ainult televisiooni jaoks ja mida pole kontsertidel kunagi esitatud.

Üle pika aja mängitakse jälle algkoosseisus: Mihkel Smeljanski, Jüri Vlassov ja Vello Toomemets, saatebändiks on uus ansambel E-Retro: Sulliwan, Mait Paldra, Kersti Kuusk ja Jaanus Tüli.

Külalisteks on tõusvad tähed Brigita Murutar ja Maia Vahtramäe, tantsivad aeroobikakuningannad Katrin ja Kaisa, õhtut juhib Henrik Normann.

Õnnitlema tulevad Jaak Joala, Siiri Sisask, Marju Kuut, Juhan Parts, Angela Merkel ning Trio eksliikmed Mati Murumaa, Peeter Oja ja Sepo Seeman.

Juubelit peetakse Rakvere laululaval 13. juulil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles