Repliik: Sheeri, grämps

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Lehtme-Kits
Kristel Lehtme-Kits Foto: Erakogu

Mida teie vanasti tegite, kui väikesed olite, küsitakse suurelt õelt. Noh, ükskord ammu, nii kolmkümmend aastat tagasi, asendasid tahvelarvuteid pisikesed plastist arvelauad ja internetti OBS (odna baba skazala) ehk külajutud.

Ma ei ütle, et uus aeg on halb, mulle just meeldib, et kogu maailm on seotud. Eriti tore, et kunagi uudse võimaluse, interneti vahendusel otsitakse nüüd just vana: käsitöövõtteid, Marati lasteriideid, täpilisi toiduainekarpe, kellegi mälestusi, muusikat ja muud.

Vanasti, kui ühe küla pillimängija tahtis teise kandi mehelt lugu õppida, tegi viimane viisiga igasugu janti. Nii võis juhtuda, et kõige ilusam pilliloo variant läks hauda ühes selle mängijaga. Praegu oleks esitused Youtube`is. Seal on ka naljakas Elioni reklaam “Grämps, sheeri kama!”. Kas mäletate? Selle ilmumisest on möödas seitse aastat, aga internetis ajad ja inimesed lähenevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles