Politseinik aitas roolis terviserikke saanud meest

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Foto on illustreeriv.
Politsei. Foto on illustreeriv. Foto: Martin Ilustrumm

Eile hommikul teatas tähelepanelik liikleja politseisse, et Mõedaku metsa vahel liigub Vaeküla poole kahtlase sõidustiiliga poolhaagis Scania. Liikleja oli murelik, sest veok kaldus vastassuunavööndisse ja hõivas kaks sõidurada.

Teatele reageeris kohe piirkonnas liiklusjärelevalvet teinud motopolitseinik Toomas Kivilo. «Veok keeras suurele maanteele ja oli näha, et juht ei tulnud masina juhtimisega toime,» ütles Kivilo. Politseinik peatas veoki ja palus roolis olnud 53-aastasel mehel tulla mootorratta juurde, et kontrollida kainust. «Vestluse käigus sai aru, et mehega ei ole kõik korras, kuid samas oli näha ka, et ta oli kaine,» rääkis Kivilo. Siis tunnistas juht ise ka, et midagi on tervisega pahasti ja tal on raskusi veokist välja tulemisega. Politsei kutsus veokijuhile meedikud, et need hindaksid ta tervislikku olukorda. Alkomeetrisse puhumisel selgus, et ta oli kaine. Meedikud viisid terviserikkega mehe ära haiglasse.

«Hea, et sündmus sedasi lõppes, sest muidu võinuks veoauto veel liikluses hulga pahandusi teha. Oluline, et mees sai koheselt meditsiinilist abi,» ütles lõpetuseks Kivilo.

Politsei tänab kõiki liiklejaid, kes annavad teada võimalikest kahtlase sõiduviisidega sõidukitest. Sageli on põhjused erinevaid, kuid peamiselt on tegemist alkoholijoobes sõidukijuhtimisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles