Sandra Nurmsalu: Käsmu on mulle väga armsaks saanud

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandra Nurmsalu ja Margus Vaher esinevad Lääne-Virumaal kaks korda - 23. juulil Käsmus ja 1. augustil Vihulas. Eurolaulik Sandra esineb enda sõnul Virumaal alati suurima heameelega.
Sandra Nurmsalu ja Margus Vaher esinevad Lääne-Virumaal kaks korda - 23. juulil Käsmus ja 1. augustil Vihulas. Eurolaulik Sandra esineb enda sõnul Virumaal alati suurima heameelega. Foto: Erakogu

Järgmisel kolmapäeval kaigub Käsmu meremuuseumi õu muusikast, sest üles astuvad Sandra Nurmsalu ja Margus Vaher. Kontserdiga “Aita mööda saata öö” esinevad muusikud augusti esimesel päeval ka Vihula mõisas.

Pärast Eesti esindamist Eurovisionil 2009 polnud teist pikka aega midagi kuulda. Selleaastasel “Eesti Laulul” esinesite taas edukalt. Millega tegelesite vahepeal ja tegelete nüüd?

Olen teinud üsna palju projektipõhiseid töid, näiteks kontserdisarjad “Eesti film 100”, “Urmas Alender 60”, samuti kontserdid “Ruja 40”, Leigo Järvemuusikal Sven Grünbergi autorikontsert. Võtsin ka osa filmist “Lotte ja kuukivi saladus”, kus laulsin filmi lõpus kassitüdruku aariat, ja minu üllatus oli suur, kui nägin valminud filmi ja seal istus kassitüdruk, kel minuga sarnaselt tumedad juuksed ja tukk, puu otsas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles