Rakvere teater täpsustab

, Rakvere teatri välissuhete korraldaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“köök/keittiö” Tampere festivalile sõiduks toetust ei otsi.
“köök/keittiö” Tampere festivalile sõiduks toetust ei otsi. Foto: Rakvere Teater

Sel nädalal ilmus Virumaa Teatajas artikkel pealkirjaga ““köök/keittiö” ootab Soome sõiduks tuge”. Rakvere teater on alati olnud väga tänulik oma tegemiste täpse kajastuse eest meie maakonnalehes, aga sedakorda ei vasta artikli pealkiri tõele ja ka sisu on pisut eksitav.

2014. aasta märtsis sai lavastus “köök/keittiö” ametliku kutse Põhjamaade vanimale teatrifestivalile Tampereen Teatterikesä ja osutus koos NO99, R.A.A.A.M.-i ja Cabaret Rhizome’i lavastustega valituks festivali põhiprogrammi. Lavastustele pühendatakse koguni eriprogramm pealkirjaga “Case Viro” ja taoline esitlus on suur au nii Rakvere teatrile kui eesti teatrile tervikuna. Lisaks nimetatud lavastustele astuvad festivali off-programmis üles Piip ja Tuut.

Pärast kutse saamist hakkas Rakvere teater aktiivselt otsima toetajaid festivalile sõiduks ja on need praeguseks leidnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles