Proovid teatrisaalis ja lennusadamas, keskööks koju

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas NUKU teatris ja Lennusadamas käivad hoogsad proovid 9. augustil esietenduva suvelavastuse "Kapten Granti lapsed" tarbeks.
Tallinnas NUKU teatris ja Lennusadamas käivad hoogsad proovid 9. augustil esietenduva suvelavastuse "Kapten Granti lapsed" tarbeks. Foto: Marianne Loorents

Teisipäeva pärastlõunal toimusid Nukuteatri black box’is hoogsad tantsuproovid. “See on pidu! Olge rõõmsad, ärge unustage, et te olete peol!” hüüdis koreograaf Renate Valme saalitäiele hüplevatele ja akrobaatilisi numbreid demonstreerivatele inimestele, kes kõik astuvad üles 9. augustil Tallinna lennusadamas esietenduvas suurejoonelises vabaõhulavastuses “Kapten Granti lapsed”.

Lisaks rõõmsale näole ja tantsuoskusele nõudis Valme ka trikke. Spagaat, salto, ka lihtne kukerpall kõlbas ning kõik, mida keegi oskas, poogiti tantsule juurde. Et veel suursugusem oleks.

Nukuteatri kommunikatsioonijuht Hannele Känd rääkis, et lavastuses teeb kaasa enam kui kolmkümmend inimest, täitmist vajavaid rolle on aga pea viis korda enam. Nii nõuab lavastuse ettevalmistamine tohutut eeltööd, et kõik sujuma hakkaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles