Rannavõrkpalli võitjad selgusid põrgukuumuses

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannavõrkpalli tublimad naised koos meesveteranidega.
Rannavõrkpalli tublimad naised koos meesveteranidega. Foto: Erakogu

Laupäeval olid võistlustules 14 meespaari. Mängiti kahe miinuse süsteemis nii, et kõik kohad mängiti välja. Kuni poolfinaalideni oli mängu pikkuseks üks geim 21-punktini, poolfinaalid mängiti täispika mänguna (kolmest parem 21 punktini). Pluss ringist jõudsid poolfinaali Harri Palmar/Elia Lulla ning said miinusringist endale vastasteks Ruudo Annus/Kurmo Annus, võitjana sammus finaali sellest paarist Palmar/Lulla (2:0 – 21:14; 21:17). 

Teise poolfinaal paari moodustasid pluss ringist Kaspar Pomerants/Rauno Tamme ning miinusringist Raigo Pärs/Kaarel Pomerants, vendade heitluse võitis noorem ehk Pomerants/Tamme (2:0 – 21:18; 21:13). Pronksimängus ei andnud Pärs/Pomerants palju sõnaõigust vendadele Annustele ning võitis tulemusega 2:0 (21:12; 21:13). Finaalmängus näidati tõelist rannavõrkpalli taset ning punkt-punkti heitluses võitisid kaks geimi (21:19; 22:20) Pomerants/Tamme ning tulid seega 2014. aasta Lääne-Virumaa rannavõrkpalli meistriteks.

Pühapäeval  peeti meistrivõistlused naistele ja meesveteranidele. Meesveterane oli kogunenud 11 paari ning mängiti kolmes alagrupis.

Esinelikusse pääsesid Toomas Hiielaid/Meelis Kari, Aarne Innos/Enn Toming, Mait Mäemets/Tarmo Talv ning Jaan Malmberg/Vello Akel, mängiti süsteemis kõik-kõigiga läbi. Meistri medalid said seekord kaela Jaan Malmberg/Vello Akel, kes edestasid Aarne Innos/Enn Tomingut. Pronksmedalid kuulusid Toomas Hiielaid/Meelis Karile ning neljanda kohaga pidid leppima Mait Mäemets/Tarmo Talv.

Naiste turniirist võttis osa 8 paari, mängiti samuti kahes alagrupis. Esimesse poolfinaali jõudsid täiseduga Sirli Laager/Jaanika Veldre ning Renna Koha/Kairi Riispap, teise poolfinaali moodustasid Triin Veidemann/Aiki Lai ja Ülle Teska, Kadi Veervald.

Finaali jõudsid Laager/Veldre (2:0 – 15:13; 15:5) ning Veidemann/Lai (2:0 – 15:13; 15:5). Pronksmedalid said see aasta endale Koha/Riispap, kes Teska/Veervaldile väga palju võimalusi ei andnud (2:0 – 15:8; 15:7). Finaal oli üllatavalt ühepoolne, kui Triin Veidemann/Aiki Lai alistasid Sirli Laager/Jaanika Veldre tulemusega 2:0 (15:8; 15:7).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles