Jänedale jagus poliitikuid ja veiseid

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üheks talupäevade tõmbenumbriks olid kindlasti tõuveised. Uhkeid loomi uudistasid lapsed ja täiskasvanud, mitme veise puhul oli märgitud ka ostuvõimalus.
Üheks talupäevade tõmbenumbriks olid kindlasti tõuveised. Uhkeid loomi uudistasid lapsed ja täiskasvanud, mitme veise puhul oli märgitud ka ostuvõimalus. Foto: Marianne Loorents

“Kui kuskil ei näe, siis Jänedal ikka näeb!” Selliseid emotsionaalseid hõikeid võis kuulda nädalavahetusel Jänedal, kus toimusid järjekordsed talupäevad.

Laupäeval kell kümme alustasid talupäevad traditsioonilise laadameluga. Talupäevade peakorraldaja Enno Must rääkis, et kuigi üritus kokkuvõttes õnnestus, oli ilmataat suunanud rahva erakordselt kuuma ilma tõttu hoopis mere äärde leitsakule leevendust otsima.

“Külastajate arv oli sel korral selgelt miinuses, sest taevataadi plaanid olid teised. Suhtlesin Võsul oleva tuttavaga, seal olid ju tänavad nii umbes, et autod ei mahtunud enam ära. Samas Rakvere linn oli ka inimestest tühi,” kõneles Enno Must.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles