Kadrina sussipallurid võitsid MM-tiitli

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sussijalgpall.
Sussijalgpall. Foto: Erakogu

Soomes Vesantol jõudsid eestlaste jaoks edukalt lõpule sussijalgpalli maailmameistrivõistlused.

2007. aastal Kesk-Soomes väikesest turniirist alguse saanud spordiala on jõudnud rahvusvaheliste tiitlivõistlusteni. Sussijalgpalli mängitakse pahkluid katvates kinniste kandadega sussides kerge plastmassist palliga.

Eesti võistkonnad on põhjanaabrite juures sussijalgpalli mängimas käinud kolm aastat. Lisandunud on uusi huvilisi ja tase on läinud järjest kõrgemaks. Tänavu osales üle saja võistkonna.

Professionaalide liigas esindasid Eestit kapten Marger Pormanni juhendamisel Kristo Remmelgas, Egert Hommik (väravavaht), Taavi Küngas, Mario Kuokkanen, Rainer Võsaste, Jaanus Võrno ja Erik Vares.

Harrastajate taseme maailmameistritiitli tõid koju Margus Teterin (kapten), Reio Mändla, Asko Gross, Kalmer Ehavald, Argo Duder, Margus Cristopher Kalda, Renee Troska, Tiivo Vaigurand (väravavaht) ja Rando Duder.

“Väga raske on kerget palli veeretada, kuna see kipub lendu minema ja ettearvamatult käituma,” rääkis proffide liigas kolmanda koha pälvinud meeskonna kapten Marger Pormann. “Turniir on eriline ning ootame alati Vesantole sõitmist,” lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles