Võsu rannafest toob kokku hulga staare

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Rannapidu

Reedest laupäevani hiliste tundideni toimub teist aastat järjest Võsu rannafest, mis sel aastal on veelgi suurem ja uhkem ning pidu saab nautida kahel päeval ja kahel laval. Kokku astub üles üle kahekümne artisti ning lisaks Eestimaistele lemmikutele hullutab rahvast ka legendaarne DJ BoBo.

Dj Bobo (Rene Baumann) on Šveitsi laulja, tantsija ning muusikaprodutsent, kes on müünud 14 miljonit plaati üle maailma ning andnud välja 11 albumit. Tantsija ning muusikaprodutsendina oli tema esimeseks suureks saavutuseks lugu „Somebody dance with me“. Tema kuulsamate lugude alla kuuluvad veel „Keep dancing“ , „Take Control“ , „Everybody“ jpt.

Korraldajate sõnul pakub rannafest kõike, mida üks suvine pidu pakkuma peab – rannalava mere ääres, peotelk rikkaliku showbaariga, vesipiibukohvik rannaliival ning lõke ja tuletantsijad.

Pidutsemise kõrval saab ka spordimõnusid nautida, sest populaarne zumba toimub nii vees kui maismaal. Samuti peetakse maha võrkpallivõistlused ning Eesti sumokad demonstreerivad oma esinemist. Kohal on ka endine sumomaadleja Kaido Höövelson isiklikult.

Mõeldes pere pisematele, on festivalialal avatud seiklusrohke lasteala, kus lastega tegelevad lustakalt ja lõbusad tegelased. Võsu rannafesti afterparty toimub klubis Seitsmes Taevas, kus peomeeleolu hoiavad üleval plaadikeerutajad.

Kodumastest artistidest astuvad üles näiteks Terminaator, 2Quick Start, Traffic, HU?, Birgit Õigemeel, Karl-Erik Taukar, Norman Salumäe, Frankie Animal, Shanon, Elephants From Neptune, Maria Stuart, Mucky, Almost Natural, Mind Illusion, jpt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles