Lõbus kukeke kutsub Pandivere peretalude päevale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Laupäeval toimub Pandivere peretalude päev. Huvilistel on võimalus külastada 13 Väike-Maarja ja Tamsalu valla majapidamist ja soovi korral ise mitmesuguseid töid proovida.

Ettevõtmine on üks näide sellest, et kui tekib hea idee, siis tasub seda jagada ja mõte saabki teoks. Pandivere peretalude päeva üks korraldaja, Kooli talu perenaine Ene Preem oli kaalunud mõtet, et sarnaselt Järvamaaga võiks piirkonnas olla avatud talude päev, juba mõnda aega.

“Aasta alguses lugesin Maamajandusest (Maalehe lisa – toim.), et ÜRO on aasta 2014 kuulutanud peretalude aastaks. Võtsin ühendust Kadri Kopso ja Liivika Harjoga ning rääkisin neile oma ideest. Nad tulid mõttega kohe kaasa, pealegi selgus, et ka Kadri oli varasemalt sama mõtet mõlgutanud. Sellega oligi asi otsustatud,” rääkis Preem esimestest tehtud sammudest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles