Bermuda kolmnurk Rakveres nõudis järgmised ohvrid

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sagedaste liiklusõnnetuste tõttu on rahvas ristinud Jakobsoni ja Posti tänava ristmiku Bermuda kolmnurgaks.
Sagedaste liiklusõnnetuste tõttu on rahvas ristinud Jakobsoni ja Posti tänava ristmiku Bermuda kolmnurgaks. Foto: Toomas Herm

Teisipäeva õhtupoolikul istus tüdrukutirts Rakveres Jakobsoni ja Posti tänava ristmikul murul ema süles, nutuvõru ümber suu – oli juhtunud järjekordne liiklusõnnetus.

Sagedaste avariide järgi Parkali ja Posti tänava ristmikul hüüab rahvasuu seda Bermuda kolmnurgaks. Sealkandis elav mees rääkis, et tal on nendest avariidest terve pildigalerii. “Kolm korda kuus,” ütles ta liiklusõnnetuste sageduseks. Mehe sõnul vähendab ta autoga peateel sõites ikkagi kiirust, sest iial ei või teada, millal keegi sel ristmikul kõrvalteelt otsa põrutab.

Teisipäeval teatati politseile liiklusõnnetusest Jakobsoni ja Posti tänava ristmikul kell 16.20. Kokku olid põrganud sõiduauto Fiat Punto ja Škoda Superb. Et keegi liiklusõnnetuses vigastada ei saanud ja juhid jõudsid omavahel kokkuleppele, siis politsei menetlust ei alustanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles