Võsu Rannafestil astub üles DJ Bobo

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna ja homme toimub teist aastat järjest Võsu Rannafest, mis on mullusest veelgi suurem ja uhkem ning pidu saab nautida kahel päeval ja kahel laval. Üles astub üle kahekümne artisti ja lisaks eestimaistele lemmikutele hullutab rahvast ka legendaarne DJ Bobo.

Dj Bobo (René Baumann) on Šveitsi laulja, tantsija ja muusikaprodutsent, kes on müünud 14 miljonit plaati üle maailma ja andnud välja 11 albumit. Tantsija ja muusikaprodutsendina oli tema esimeseks suureks saavutuseks lugu “Somebody dance with me”. Tema kuulsamate lugude hulka kuuluvad veel “Keep dancing”, “Take Control”, “Everybody” ja teised.

Korraldajate sõnul on Rannafestil kõik, mis ühel suvisel peol olema peab: rannalava mere ääres, peotelk rikkaliku sõubaariga, vesipiibukohvik rannaliival ning lõke ja tuletantsijad. Pidutsemise kõrval saab ka sportimist nautida, sest populaarne zumba käib nii vees kui maismaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles