Kombainid panid esimest korda üksteist proovile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Huvi kombainide töödemonstratsiooni vastu oli suur, korraldajad ei osanud oodatagi, et üle 500 inimese kohale tuleb.
Huvi kombainide töödemonstratsiooni vastu oli suur, korraldajad ei osanud oodatagi, et üle 500 inimese kohale tuleb. Foto: Meelis Meilbaum

Ei juhtu just väga tihti, et ühel põllul kaheksa kombaini korraga mõõtu võtavad, aga esimest korda Eestis võis eile Kulinal just sellist vaatepilti näha.

Kuigi vili veel päris valmis pole, sai kuu aega tagasi ehku peale kombainide töödemonstratsiooni kuupäev paika, ja olgugi et korraldajad ise ka päris täpselt ei teadnud, mis mastaapi ürituse nad ette võtsid, seisid viie firma kaheksa kombaini Voore Farmile kuuluva põllu serval ning ootasid oma tööjärge.

Rahvastki oli rohkem, kui keegi oli osanud oodata. “Algul arvasime, et kui 50 klienti vaatama tuleb, on hea. Aga nüüd on vist 500 ringis neid inimesi siin,” rääkis üks korraldajatest, ASi Dotnuvos Projektai müügijuht Aivo Põld.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles