Nykäse Matti otsib Eestist suvetüdrukut

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nykäse Matti otsib Eestist suvetüdrukut.
Nykäse Matti otsib Eestist suvetüdrukut. Foto: Erakogu

Endine suusaäss Matti Nykänen abiellus juulikuus kuuendat korda ja on ise öelnud, et arvatavalt jääb see viimaseks korraks.

Nykäse Matti armastab Eestit ja käib siin pea igal aastal kas esinemas või siis niisama lõbusalt aega veetmas. Eelmisel suvel väisas mees ka Pärnus toimunud toidufestivali Grillfest, kus astus pealaval üllatusesinejana üles ansambli 2 Quick Start repertuaarist tuntuks saanud lauluga “Neito mustassa mekossa” (“Neiu mustas kleidis”). “Lisaks suusapordile meeldivad mulle ka naised ja õlu väga,” ütles mees ajakirjanikele aasta eest.

Augustikuus on Nykäse Matti tulemas taas Eestisse, seekord hoopis suvetüdruku otsinguile. “Minu abikaasa on väga vabameelne, ja kuna reisin muusikuna palju, siis oleme teatud mängureeglid kokku leppinud. Usume, et see on pika abieluõnne saladus. Otsin Eestist endale suvetüdrukut, kellega koos mõnusalt aega veeta ja raha kulutada. Seda viimast mul jätkub, ja kui peaks puudu tulema, siis müün medalid maha. Elämä on endiselt laiffi!” teatas Nykäse Matti.

Spordiässale suvetüdruku valimine toimub laupäeval, 9. ­augustil, Tapa vorstifestivali pealaval kell 15. Peaauhinnaks on suusakomplekt ja konkursil osalemise kulude katteks Mattilt 50 eurot puhtalt kätte, lisaks unustamatud suvehetked suusaässaga. Konkursil osalemine ja vorstifestivali sissepääs on kõigile prii. Konkursil osalemiseks tuleb tulla õigeks ajaks vorstifestivali lava juurde, eelregistreerida ei ole vaja. Osalemine on lihtne: suvetüdrukud kutsutakse lavale, kus spordikuulsus esitab mõned küsimused ja üheskoos tehakse ka mehe lemmiktantsu “Gangnam Style”. Võitja nimetab Nykäse Matti koos publikuga.

“Makkarafestival on igati loogiline koht suvetüdruku valimiseks, sest kohale tuleb palju ilusaid naisi, ja pealegi on minu lipulauseks läbi sportlaskarjääri olnud: “Makkaraa haluttaa kovasti, mutta hypätään nyt ensin!” (“On hirmus vorstiisu, aga enne siiski hüppame!”) Mulle meeldib naine, kes oskab süüa teha ja ei räägi palju,” annab Nykäse Matti vihjeid suvetüdruku kandidaatidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles