Piltuudis: kannatus katkes

Aarne Mäe
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pidevad liiklusõnnetused Lilleoru ja Tartu tänava ristmikul on kellegi kannatuse tublisti proovile pannud.
Pidevad liiklusõnnetused Lilleoru ja Tartu tänava ristmikul on kellegi kannatuse tublisti proovile pannud. Foto: Aarne Mäe

Pärast eilset järjekordset liiklusõnnetust Lilleoru ja Tartu tänava ristmikul Rakveres, ilmus teekattele omaalgatuslikult punasega märgitud kiri "Anna teed, raisk!".

Kõnealune ristmik on tuntud sagedaste plekimõlkimiste poolest, kuid asjaomased ametid ei ole sinna mõistlikke lahendusi leidnud sarnaselt Posti ja Jakobsoni tänava ristmikuga.

Kolmapäeva õhtul kella kaheksa paiku juhtus liiklusõnnetus Rakveres Tartu ja Lilleoru tänava ristmikul, kus sõiduauto Audi A6, mida juhtis 30aastane mees, sõitis ristmikul külje pealt otsa vasakult poolt lähenevale ja sõidueesõigust omavale sõiduautole Audi A6, mida juhtis 25-aastane naine. Juhid said sündmuskohal omavahel kokkuleppele ning pöördusid kindlustusse.

Rakvere politseijaoskonna patrullteenistuse juhi Margo Kuke sõnul on Rakvere liikluskomisjonis arutatud ristmiku liiklusohutust. Tema hinnangul on ristmikul piisavalt liikluskorraldusvahendeid, mistõttu peavad autojuhid ise olema tähelepanelikud ja jälgima neid. „Liiklusõnnetused saavadki enamasti toimuma siis, kui liiklusmärkidest kinni ei peeta,“ ütles Kukk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles