Tapa linnapäevade pidustused lõpevad sõdurilauluga

, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapa linna päevad.
Tapa linna päevad. Foto: Arvet Mägi

Eile teatri- ja tantsupäevaga alanud Tapa linnapäeva pidustused jätkuvad täna peopäevaga Tapa muusikakooli pargis, kus juba varahommikul algab laat.

Pisut hiljem saab nautida Tapa Linna Orkestri suvekontserti Liivi Viktori lilleäri kõrval.

Kell 10 aga avatakse ametlikult Tapa 88. linnapäev ja Tapa IV vorstifestival ning tutvustatakse vorstigrillimise Eesti meistrivõistlustel osalevaid võistkondi. Tapa valla kultuurispetsialisti Indrek Jurtšenko sõnul on võistkondi kümme, nende seas vallavalituse enda tiim.

Tapa kultuurikojas saab vaadata käsitöönäitust ja avatud on Tapa muuseum. Külastada on võimalik ka mitut ainult täna avatud kodukohvikut. Muusikalise poole eest kannavad lisaks taidlejatele ja lastele hoolt ka telekonkursi “Eesti otsib superstaari” ja “Eesti laulu” finalist Norman Salumäe ning Marju Länik. Pubi Evidence'i aias esinevad Ariana Arutjunjan, Elen Tumanovich ja Diana Gukova.

Tapa kultuurikojas saab kaasa elada Mrožeki näidendile “Lesed”, mida etendab linna näitering.

Tapa vene gümnaasiumi pargis leiab aset koertenäitus “Tapa linna ilusaim koer”, kus käib arvestus kolmes kategoorias: puhas tõug, kutsikas ja krants.

Õhtu jätkub Tapa muusikakooli pargis tantsuõhtuga, kui pealaval alustab ansambel Hellad Velled ja DJ TT feat Jürgen Holmberg (saksofon). Esimest korda on Indrek Jurtšenko sõnul linnapäevadel ka ööklubi, kus pärast tantsuõhtut saab jalga edasi keerutada.

Pühapäev on spordi- ja laulupäev. Rannavolleturniir “Tapa linna karikas 2014” peetakse maha hommikul Valgejõe saarel. Pärastlõunal on 1. jalaväebrigaadi territooriumil kõigile vaba sissepääs saatesalvestusele “Lauluga maale – sõdurilaul”. Kõikidele kohaletulnutele pakutakse ka sõdurisuppi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles