Käimas on üleeestiline modellijaht

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Modelliagentuuriga ühinenud Kantkülast pärit modell Jenni Ojapõld naudib pildistamisi, ehkki see nõuab mõnigi kord parajat füüsilist pingutust.
Eesti Modelliagentuuriga ühinenud Kantkülast pärit modell Jenni Ojapõld naudib pildistamisi, ehkki see nõuab mõnigi kord parajat füüsilist pingutust. Foto: virumaateataja.ee

Augusti viimasel nädalal toimub erinevates Eestimaa linnades suurejooneline modelliotsing, mida korraldab modelliagentuur Living Models koostöös tippagentuuridega Euroopast, Aasiast ja USAst.

Maailma moetööstuse pilgud on juba mõnda aega suunatud Eestile, kust pärit mitmeid tippmodelle.

Septembris Tallinnas asetleidva modelliotsingu finaalcastingule kogunevad omaala spetsialistid, et avastada uusi tulijaid, kellele pakkuda väljundit rahvusvaheliseks modellikarjääriks.

“Otsime eelkõige sihvakaid ja fotogeenilisi tüdrukuid, keda lähetada juba sel hooajal Milano, Pariisi, Londoni, Tokyo ja New Yorki moenädalatele”, selgitab modelliotsingu koordinaator Living Modelsi asutaja Evelyn Mikomägi.

Kandideerima on oodatud põneva välimuse ja tugeva iseloomuga neiud ning noormehed vanuses vastavalt 15-19/ 16-23 ning pikkuses 174-180cm/185-190cm.

Castingud toimuvad Tallinnas, Haapsalus, Pärnus, Raplas, Viljandis, Tartus ja Rakveres, korraldajate kinnitusel on täpsed ajad täpsustamisel.

Rohke infot https://www.facebook.com/livingmodels

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles