Ilumäe kirikus esineb noor kitarrist

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilumäe kabel.
Ilumäe kabel. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Esmaspäeval, 18. augustil kell 20 on klassikalise kitarrimuusika austajail põhjust minna hea akustikaga Ilumäe kirikusse, kus J. S. Bachi ja klassikalise kitarrimuusika heliloojate teostega astub üles noor andekas kitarrisolist, mitme konkursi võitja Priit Peterson Tartust Heino Elleri nimelisest muusikakoolist.

Kontsert toimub Võsul 18.–23. augustini peetava noorte klassikalise kitarri mängijate suvelaagri raames. Laagrit korraldab Rakvere muusikakool. Laagris juhendab lapsi kitarrist ja rahvusvaheliselt tunnustatud pedagoog Patricio Zeoli (Iiri/Argentina), keda assisteerib Priit Peterson. Veel õpetavad lapsi kogemustega kitarriõpetaja Tiit Korsar Rakvere muusikakoolist ja Aet Mikli Tallinna Nõmme noortemajast.

Laager toob lapsi kokku üle Eesti: esindatud on Rakvere muusikakool, Tartu Heino Elleri nim muusikakool, Kohtla-Järve ja Tallinna muusikakoolid.

Kontsert Ilumäe kirikus on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles