Eesti ööjooksul osales rohkesti kohalikke jooksuhuvilisi

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ergutajad viie kilomeetri jooksjatele ja kõndijatele kaasa elamas.
Ergutajad viie kilomeetri jooksjatele ja kõndijatele kaasa elamas. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere linna tänavatel toimunud neljandal ööjooksul osales pea 7000 liikumis­harrastajat, kellest suure osa moodustasid kohalikud spordihuvilised.

Poolmaratoni distantsi kiireimaks Virumaa meheks osutus 15ndana finišeerunud Rakvere kergejõustikuklubi ViKe jooksja, klassi M40 võitja Andrus Lein ajaga 1:15.27. “Jooks oli iseenesest hea, aga endal ei tulnud nii hästi välja, kui oleks soovinud. Tervis vedas alt,” rääkis esikuuikus kohta sihtinud jooksja.

“Ise treenin tavaliselt kas hommikul või päevaajal. Nii hiline jooks oli harjumatu. 21,1 km puhul tulid korraldajad eliitvõistlejate soovile vastu ning lubasid oma riietuses sportida, kuna võõras särk võib pikapeale hõõruma hakata. Tavainimese jaoks, kellele resultaat tähtis pole, ei ole see oluline. Mõningaid probleeme esines rajal suunamisega, pimedas pidanuks jooksjaid eriti aktiivselt juhendama,” rääkis Lein.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles