Parim metsamajandaja on Hallan Muusikus Avispealt

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hallan Muusikus on metsaomanik, kelle jaoks on metsaga tegelemine puhkus ning mets eelkõige koht, kus lõõgastuda ja end hästi tunda.
Hallan Muusikus on metsaomanik, kelle jaoks on metsaga tegelemine puhkus ning mets eelkõige koht, kus lõõgastuda ja end hästi tunda. Foto: Erakogu

Läinud laupäeval kuulutati Vango puhketalus toimunud metsamajandajate kokkutulekul välja 2014. aasta parim metsamajandaja, selle austava tiitli pälvis tänavu Hallan Muusikus Väike-Maarja valla Avispea külast.

Lisaks sai Priit Adler Tamsalu vallast tiitli “Tubli pärandkultuuri hoidja ja loodushariduse edendaja”.

Hallan Muusikus on metsaomanik, kelle jaoks on metsaga tegelemine puhkus ning mets eelkõige koht, kus lõõgastuda ja end hästi tunda. Oluline ei ole omanikule niivõrd metsast saadav tulu, kuivõrd see, et metsal läheks hästi. Kõik metsakasvatuslikud tegevused on läbi mõeldud ja hästi korraldatud. Metsa majandab ta koostöös ühistuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles