Minister suitsusukeldus Väike-Maarjas

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siseminister Hanno Pevkur ütles, et erinevalt eelmisest korrast, sai ta teisipäeval Väike-Maarja päästekooli harjutusväljakul suitsusukeldudes aru, mis üks tulekahju tähendab, ja et tulega nalja ei tehta.
Siseminister Hanno Pevkur ütles, et erinevalt eelmisest korrast, sai ta teisipäeval Väike-Maarja päästekooli harjutusväljakul suitsusukeldudes aru, mis üks tulekahju tähendab, ja et tulega nalja ei tehta. Foto: Marianne Loorents

Teisipäeva ennelõunal vuras Väike-Maarja päästekooli harjutusväljaku väravast sisse kolm autot eesotsas siseminister Hanno Pevkuri sõidukiga.

Eesti Rahvusringhäälingu valvsa objektiivi all tuli minister tutvuma oma haldusalaga, et proovida suitsusukeldumist ja vaadata veest päästmise võimalusi.

Ministrit saatnud päästeameti peadirektor Kuno Tammearu rõhutas, et kuigi seadus ei nõua päästevesti selga panemist, soovitavad päästjad seda veekogule minnes kindlasti teha, sest vajadusel on päästevesti selga tõmbamine väga keeruline, et mitte öelda võimatu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles