Lehtses tuleb taasiseseisvumispäevale pühendatud pidu

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval peetakse Lehtse kultuurimajas ning selle ümbruses taasiseseisvumispäevale pühendatud perepäeva. “Taasiseseisvumispäeva tähistamine on meil vana traditsioon, mis sai alguse juba siis, kui teletorni kaitsti,” rääkis Lehtse kultuurimaja direktor Leelo Jürimaa, kes lisas, et üritus on alati olnud patriootlik.

Üritus toimub taasiseseisvumispäevale lähimal laupäeval ning tänavu on juhtunud nii, et ühtlasi on Balti keti aastapäev. Muu hulgas süüdatakse Vabaduse lõke ning seda tegema on kutsetega palutud kõik 11 meest ja üks naine, kes Lehtsest omal ajal teletorni kaitsmas käisid.

Päeva mahuvad kontserdid, sportlikud mängud, õpitoad, lapsed saavad lustida  atraktsioonidel. Põneva asjana on tänavu terve päev kohal off-road autod, mis võivad pakkuda huvi nii isadele kui lastele, mitmesugust tegevust pakub kaitseliit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles