Maastikuratturid heitlesid Palermos

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo Rohtmets
Argo Rohtmets Foto: Marianne Loorents

Palermo terviseradadel peeti Lääne-Virumaa meistrivõistlused maastikurattakrossis ning Rakvere XCO GP ehk rahvusvahelise ja Eesti Jalgrattaliidu määrustele ning võistlusreglemendile vastav võistlus.

Peakorraldaja Vahur Leemets leidis, et võistlus sujus edukalt. “Väga nõudlik ja keeruline ning huvitav rada sobis tõelisele mägiratturile. Kui mõningatel teistel maastikurattakrossidel võivad ka maanteeratturid väga häid tulemusi saavutada, siis Palermo rada on neile raske. Selliseid rohkete tehiselementidega rikastatud rattaradu on Eestis vähe ning see jääb huvilistele treeninguteks avatuks,” rääkis Leemets.

“Vahepeal tõusis päris tugev tuul, mis lükkas puu põiki üle raja. Saime ruttu jaole ning saagisime selle eest ära. Üldiselt pidas rada võistlejatele ja ilmaoludele hästi vastu. Kindlasti on üht-teist järgmiseks aastaks kõrva taha panna, kui saame järgmiseks aastaks õiguse Eesti meistrivõistlused Palermos korraldada,” lisas rajameister Mehis Leigri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles