Kerli Dello avaldas oma tulevikuplaanid

Aarne Mäe
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Dello.
Kerli Dello. Foto: Kuvatõmmis/Elu24

Tänavu maikuus ERRist lahkunud populaarne uudisteankur Kerli Dello siirdub tööle kaitseväkke.

Rakverest pärit Kerli Dello, keda teatakse eeskätt ETV hommikuprogrammi endise uudistelugejana, ütles, et alustab peatselt tööd Eesti Kaitseväe Teavituskeskuse produtsendina-toimetajana.

“Minu hallata on suured kaitseväe kontserdid ja üritused, samuti teleülekanded. Seega jätkan televisiooniga koostööd, aga teisel pool “rindejoont”,” selgitas Dello.

Kaitseväe teavituskeskuse ülem on samuti Rakverest pärit Hannes Võrno.

Kerli Dello alustas ajakirjandustööd Viru-R-Raadios 1995. aastal, kust kuue aasta pärast suundus TV1 spordiuudiste edastajaks. Samast aastast töötas Kerli Dello Kuku raadios uudistetoimetajana. Alates 2007. aastast oli ta “Terevisiooni” uudistelugeja. Teda on korduvalt valitud ajakirja Nädal küsitlustel parimate uudisteedastajate hulka.

Dello tunnistas, et pärast teletööst loobumist on temaga ühendust võtnud ka mitme erakonna esindajad, et ta nendega liituks.

Tuntud telenägu võttis suvel rohkem aega puhata oma Kiltsi lähedal asuvas maakodus, mille ristinud Dellolandiks. Praegu toimetab ta veel ETVle uut saatesarja rannakalurite elust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles