Politsei hoiatab libaehitajate eest

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahtlane kuulutus.
Kahtlane kuulutus. Foto: Politsei

Viimasel ajal on Rakvere politseijaoskonnale laekunud mitu teadet selle kohta, et Rakveres on kortermajade välisustele üles seatud kuulutus, mille kohaselt pakutakse remonditööde teostamist.

Helistades kuulutuses olevale numbrile on tulnud kohale kaks vene keelt kõnelevat meesterahvast vanuses umbes 30-40 aastat. Nad soovivad näha korteri aknaid-rõdusid, et neid siis väidetavalt hiljem remontima hakata. Seejärel küsitakse inimeselt tema isikut tõendavat dokumenti ning ka remondiraha etetmaksuks.

Politsei soovitab inimestel võõraid "töömehi" mitte tuppa lasta ning kindlasti tuleks uurida, kes nad on ja mis firmas töötavad. Samuti palub politsei  ülimalt kriitiliselt suhtuda sellistele isikutele ettemaksu tasumisse. Juhul kui kellelgi on pretensioone antud kuulutuses oleva numbri taga peituvate inimeste suhtes, palutakse pöörduda politsei poole. Ka on oodatud igasugune info nende meeste tegevuse kohta lühinumbril 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles